Kirjoittelen tänne useampia postauksia kesän lomamatkaltamme Ranskaan, koska niin paljon tuli koettua ja samalla voi itse muistella pari kuukautta vanhoja tapahtumia. Ruoka on aina ollut lähellä sydäntä. Lukion jälkeen suuntasin kokkikouluun (vaikken alalla enää työskentelekään), jonka ansiosta vapaa-ajalla tuleekin aika usein kokeiltua jotain uutta ja kivaa. Toki vanhoja tuttuja ja hyviä reseptejä unohtamatta. Ihania ruokamuistoja jäi matkalta käteen ja tässä niistä muutamia kuvien muodossa. Aika paljon teimme ruokaa majapaikkamme keittiössä, mutta vierailimme myös muutamissa lähiseudun ravintoloissa. Parasta ovat tuoreet raaka-aineet, jotka jo pelkästään ovat hyvän makuisia.
***********
I’ll be writing more posts of our summer holiday to France. We had so many new experiences and by telling them I can recall them myself as well. I have always loved food and maybe because of that I went to cooking school to be a chef after high school. However I’m working these days on totally different industry. I like trying new things in kitchen and I also prepare my own “classics” quite often. Here are some photos from our trip. We cooked quite a lot in our house, but also visited some restaurants nearby. We loved all the fresh ingredients which taste good just itself.
Mikäli matkustat samalla seudulla- kannattaa vierailla Combesin majatalossa
Alkuruokana budin noir & blanc - parasta makkaraa tähän mennessä
Toisen testikerran alkuruokana oli kananmunaa, korvasieniä ja herneitä - toimii
Jälkkärinä rommibaba - rommin sai annostella itse
Kahvin kanssa pientä makeaa
Loput ovat mökillä omia tuotoksia :)
Paluumatkalla pysähdyttiin Alsaceen muutamaksi yöksi - oli pakko tilata paikallinen tarte flambée
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti