torstai 8. marraskuuta 2012

Aamut


Tykkään aamuista, etenkin kiireettömistä sellaisista. Herään mielummin aikaisemmin kuin jätän aamupalan ja lehden lukematta. Parhaat aamupalat nautitaan viikonloppuisin ja lomalla kun on aikaa paneutua asiaan enemmän.

Teen ystävänä ostin taannoiselta Ahvenanmaan matkalta Kobbsin raparperiteetä, joka on aivan ihanaa. Jos vaan raparperi maistuu, suosittelen kovasti. Ostin myös Himlagott-nimisen teen, jota maustavat kvitten, persikka ja kerma. Se pussi on vielä avaamatta, mutta pääsee testiin pian. Valitettavasti Kobbsin teetä ei ole Suomessa saatavilla, joten seuraavalla reissulla Ruotsiin tai Ahvenanmaalle, on niitä ostettava lisää.

****

I like mornings, especially lazy ones. I rather wake up earlier than miss my breakfast or morning paper. Best breakfast are eaten during weekends and holidays when I have more time to use on it.

I bought Kobbs' rhubarb tea from Åland and it is just great. I like it a lot. I also bought another tea seasoned with kitten, peach and cream and can't wait to have a change to taste it. Kobbs' teas are not available in Finland, so if you visit Sweden or Åland, you must buy some. At least I will.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti