lauantai 17. marraskuuta 2012

Suklaa&pistaasi


Suklaa ja pistaasi ovat tehty toisilleen. Löysin Lunni leipoo - blogista suklaapistaasikeksien reseptin ja se vaikutti niin vastustamattomalta, että oli pakko kokeilla. Keksit olivat hiukan haastavia valmistaa ja seuraavalla kerralla lisään reseptiin enemmän rasvaa, jotta taikina pysyisi paremmin kasassa. Valmis taikina muotoillaan pötköksi kelmun sisään ja laitetaan jääkaappiin jähmettymään. Sen jälkeen leikataan kiekoiksi pellille. Juurikin tuo leikkaus vaihe oli haastava eikä taikina pysynyt kasassa, joten muotoilin jokaisen keksin erikseen. Lopputulos oli kuitenkin erittäin onnistunut makunsa puolesta. Uskoisin, että ne kannattaa valmistaa edellisenä päivänä ja säilyttää jääkaapissa. 


*****
Chocolate and pistachio are made for each others. I found recipe for these cookies from a finnish blog and I had to try it. Next time I need to add some more margarine to get better dough. I had some difficulties to cut cookies from the dough so I had to shape them by hands. Nevertheless cookies had an excellent taste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti