perjantai 10. toukokuuta 2013

Suu makeaksi


Suussa sulavat ja suklaiset fudget valmistuvat vaivattomasti alla olevalla reseptillä. Itse käytin mausteena pistaasipähkinää, mutta sekaan voi oman maun mukaan lisätä vaikka keksin muruja, eri pähkinöitä tai kuivattuja hedelmiä. Kannattaa leikata valmis massa aika pieniksi paloiksi, koska fudgeista tulee todella makeita.

Suklaapistaasifudget
n. 50 kpl

350 g tummaa suklaata (väh 70%)
1 tlk kondensoitua maitoa
2 rkl margariinia
50 g pistaasipähkinöitä

Pilko suklaa paksupohjaiseen kattilaan ja lisää kondensoitu maito sekä margariini. Lämmitä miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen kunnes suklaa on sulanut. Lisää hiukan pilkotut pistaasit joukkoon ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Anna jähmettyä jääkaapissa esimerkiksi yön yli. Leikkaa haluamasi kokoisia paloja ja tarjoa.



This fudge will melt in your mouth. These are also easy to prepare. I added some pistachio nuts to give flavor but you can also add cookie crimps, different nuts or dried fruits into these. It is better to cut it in smaller pieces when ready as it is very sweet.

Chocolate-pistachio fudge
50 pieces

350 g dark chocolate (min 70%)
1 can condensate milk
2 tbs margarine
50 pistachio nuts

Put chocolate in pieces into casserole and add condensate milk and margarine. Heat up in mild heat while stirring until chocolate has melted. Add slightly chopped pistachio nuts and pour it into mold which has been covered with baking paper. Let it cool in fridge and cut into pieces.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti