tiistai 16. heinäkuuta 2013

Grilliruoan kaverit osa 3


Perunasalaatti on oiva grilliruoan lisuke. Se pitää ehdottomasti valmistaa uusista perunoista ja mukana on aina oltava kevätsipulia, oliiviöljyä sekä suolaa ja pippuria. Tällä kertaa lisämakua saatiin kapriksista. Pienten kapristen tilalla voi hyvin käyttää myös esimerkiksi isompia kapriksia puolitettuina tai uunissa kuivattuja oliivirenkaita. Viimeisin grillausretki suuntautui Porkkalaan, josta muutamia kuvia alla.

*****

I think that potato salad is one of the best side dishes to have with barbecue food. It should use only small potatoes and it always includes at least spring onion, olive oil and salt & pepper. This time I had capers to spice it a bit. Besides small capers you can also use bigger ones cut in half or oven dried olive rings. On our last trip we headed to Porkkala. You can see some photos below.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti