sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Oli pakko kokeilla


Bongasin Hesarin Ruokatorstai-osiosta viime viikolla avokadopastan reseptin. Resepti artikkelin mukaan kulkee sosiaalisessa mediassa ja blogeissa hurjaa vautia joskaan ei ole omaan silmään osunut tähän mennessä. Avokadon ystävänä tätä oli pakko koikella ja olihan se hyvää.  Yksityiskohtainen resepti löytyy täältä. Omassa keittiössä yrttinä käytin pelkkää basilikaa ja juustona ainoastaan parmesania. Valmiin annoksen päälle ripottelin paahdettuja pinjansiemeniä, jotka sopivat siihen todella hyvin.

*****

In the local newspaper they said that recipe of avocado pasta is spreading in social media and blogs. I like avocado, so I absolutely had to try this one. Original recipe is in finnish and can be found from here. I made some changes to ingredients and added roasted pine nuts.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti