Tällä kertaa en tehnyt koekakkua viime viikonlopun kakusta ja olisi ehkä pitänyt. Tein puolukkakinuskijuustokakun. Tein pohjan gluteenittomista suklaahippukekseistä, jotka olivat loppujen lopuksi aika voimakkaan makuisia. Kinuskikerrokseen sain kinuskin maun käyttämällä Kinuskikissan kinuskitäytereseptiä ilman puolukoita. Puolukkakerros sai maun siivilöidystä puolukkasoseesta. Kiilteen valmistin puolukkamehusta. Kakku oli hyvää, mutta ei sellaista, jollaiseksi sen ajattelin. Reseptin kirjaan kun olen harjoitellut enemmän ja saan haluamani lopputuloksen.
*****
Practise makes perfect. Last weekend I made cheesecake out of lingonberries and butterscotch. I used gluten-free cookies in the bottom. Cake was ok, but not like I wanted it to be. So I need to practice more to get the result I want.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti